Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom söker musikkonsulent (vikariat)

KulturUngdom söker en vikarierande musikkonsulent som brinner för att främja musiken och supporta unga kulturutövare inom Västra Götaland. Vikariatet är på 75% under ett års tid. Sök jobbet som musikkonsulent och var del i arbetet att lyfta ungas röster och skapande.

KulturUngdom är en ideell förening med ett långsiktigt uppdrag från Västra Götalandsregionen. Vi utgör en plattform för att stötta och realisera ungas (13-30 år) idéer och projekt kring konst och kulturarrangemang. En viktig del i arbetet är att länka samman ungas initiativ med möjliggörare. Vi arbetar efter grundsatsen av och med unga. Hos oss arbetar projektledare och konsulenter inom olika konstformer.

Om tjänsten

Som musikkonsulent ansvarar  du för att stötta att realisera idéer och projekt utifrån ungas egna initiativ inom musik. Tjänsten innefattar praktiskt och operativt såväl som strategiskt arbete. Det kan vara att coacha unga musikskapare och grupper med att förverkliga idéer och utveckla projekt/verksamhet i samarbete med föreningar/arrangörer/musiker. Du arbetar också uppsökande för att nå även de grupper som inte självklart söker sig till oss.

Musikkonsulenten arbetar aktivt för genremässig bredd, regional spridning och jämställdhet. Du uppsöker och samverkar med musikscener runt om i regionen och uppmuntrar till arrangörskap. Du kommer även att handlägga K-pengar som är KulturUngdoms projektstöd som unga kan söka för kulturarrangemang eller projektidéer.

Kvalifikationer

För att söka tjänsten bör du ha:

  • erfarenhet och stort intresse av att jobba tätt ihop med en ung målgrupp
  • ett bra nätverk inom alla sorters musiksammanhang i Västra Götaland
  • erfarenhet av ansvar för tidsplanering, budget och redovisning, utvärdering etc
  • god förmåga att kommunicera i tal och skrift
  • erfarenhet av och fokus på att arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv
  • B-körkort
  • Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta med aktörer i olika verksamheter och på olika nivåer.

Varaktighet och tillträde

Vikariatet på 75% gäller ett år med möjlighet till förlängning. Arbete på helger och kvällar förekommer till stor del. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Skicka CV samt personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Vi kommer att läsa ansökningar och genomföra intervjuer löpande

Sista ansökningsdag är 2022-12-16
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Kontorsplats i Göteborg med resdagar inom Västra Götaland
Arbetstider: Flexibel, mestadels kontorstid

För ytterligare information

Verksamhetsledare Inger Unenge  
0708-660238 l Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vi har ett långsiktigt uppdrag från Västra Götalandsregionen att driva vår verksamhet av och med unga. Vårt kontor finns i Gamlestadens fabriker i Göteborg. Hos oss möter du en mängd kreativa medarbetare och har god möjlighet att utvecklas som musikkonsulent. Vi är HBTQI-diplomerade.

Taggar: Musik, övrigt

Relaterade artiklar