Web
Analytics
Skip to main content

VG and back again: Mud Grief

Förra veckan såg vi bandet Mud Grief lämna replokalen för spelningar i Uddevalla, Skara, Trollhättan och Tranemo. Först ut var på Folkets hus i Uddevalla där lokala bandet Lost Wisdom agerade förband. Denna vecka har vi spelningar i N3s kulturhus i Trollhättan samt på Tre Trappor upp i Tranemo att se fram mot.

VG and back again är ett projekt skapat av KulturUngdom som syftar att öppna fler möjligheter för band och arrangörer att både ta sig ut på okänd ort, och att få synas i sin egna hemstad. Är du intresserad av att börja arrangera evenemang och vill komma i kontakt med arrangörerna vi arbetat med? Här kan du läsa arrangörsintervjuerna från Uddevallakassetten i Uddevalla, Stureplan i Skara, N3 i Trollhättan och Tre Trappor Upp i Tranemo.

MUD GRIEF

Mud Grief är ett alternativt rockband från Göteborg som består av Elliot Högfeldt på gitarr och sång, gitarristen Casper Salenfalk, Teo Janssen på bas och  Nils Hoff på trummor. Med en kompromisslös blandning av noiserock, grunge, stonerrock och punk har de allt du behöver för att få dina öron och ögon mer än nöjda. 

Följ dem gärna på Instagram, Facebook och Spotify. 
Här och här kan du läsa recensioner av Mud Griefs släpp "Worn out".


Läs nedan vart och när Mud Grief intar scenen!

Spelschema

20/10 - Uddevallakassetten, Uddevalla + Lost Wisdom, dörrar kl 18 - läs mer på Facebook
21/10 - Stureplan, Skara + Breath of the wounded, start kl 19:30 - läs mer på Instagram
27/10 - N3, Trollhättan + Konsumenterna, start kl 19:00 - läs mer på Facebook
28/10 - Tre Trappor Upp, Tranemo + Anton Hultquist trio

 
Taggar: Musik