Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom ♥ QTECH = K-Stream #3

KulturUngdom presenterar i samarbete med QTECH: K-Streams #3!

Under den pågående pandemin så får vi alla se efter alternativa/digitala lösningar för att hålla musikscenen och kulturlivet levande. Därför har vi, tillsammans med QTECH, startat vårt nya projekt: K-Stream. Vi kommer i största möjliga mån erbjuda band och artister möjligheten att få chansen att stå på den digitala scenen och under väldigt professionella förhållande ge sig ut i etern. Vår första stream under andra halvan av 2020 kommer gästas av Robert John David, Sabina Högdahl och Alphabats.

När: Torsdag 22 oktober 2020 kl. 19:00–21:00
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/785047405663654
Streamlänk:
http://twitch.tv/qtechsweden


 LINEUP


Alphabats
Alphabats är ett däggdjur som har sitt ursprung i dem mörka hörnen av Farehouse. Alphabats trivs under mörka förhållanden med så lite ljus som möjligt, de tillbringar somrarna i vila och är mest aktiva under den svenska hösten och vintern. Alphabats förser människor med beats från trummaskiner, mjuka tolv strängar gitarrpartier, reverb dränkta Q-Chord toner och lågfrekvent sång. Alphabats är bland dem mest högljudda av däggdjuren, dessa ljud är vanligtvis lågfrekventa och kan färdas långa sträckor oftast obemärkta av människan. Vissa Alphabats lever ensamma, men de flesta lever i par om två. Även om Alphabats liknar bevingade råttor i utseende, har de en stark koppling till falkfåglar.
 


Sabina Högdahl
Sabina är en låtskrivare och artist som spelat på många av Göteborgs indiescener, antingen solo eller med band bakom sig. Hennes musik har beskrivits som indierock med inslag av pop, groove och R&B. Inspiration till att skriva musik hämtar Sabina ur både mörker och ljus, verklighet och fiktion. Foto: Joar Lindberg


Robert John David
Här har vi en explosiv och produktiv indieartist som just nu aktuell med tre kommande singelsläpp till det tredje albumet som släpps i Januari 2021. Musiken är lätt att tycka om och att relatera till med de folkliga och fina texterna på svenska. Musikmagasinet HYMN gav albumet "Livet är enkelt" 8/10 och skriver "Det är ett verk där känslorna sitter utanpå och inte bara blöder ut över texten, utan även över rösten och musiken". När Robert John David står på scenen är det lätt att fängslas av den rutinerade 25 åringens närvaro och bandets lekfulla musicerande.
Taggar: Musik