Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom ♥ QTECH = K-Stream #4

KulturUngdom presenterar i samarbete med QTECH: K-Stream #4!

Under den pågående pandemin så får vi alla se efter alternativa/digitala lösningar för att hålla musikscenen och kulturlivet levande. Därför har vi, tillsammans med QTECH, startat vårt nya projekt: K-Stream. Vi kommer i största möjliga mån erbjuda band och artister möjligheten att få chansen att stå på den digitala scenen och under väldigt professionella förhållande ge sig ut i etern. Höstens andra stream kommer gå i de hårdare tonernas tecken tillsammans med Sonic Assault och Parkdale!

När: Torsdag 27 november 2020 kl. 19:00–21:00
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/799917607467869
Streamlänk:
http://twitch.tv/qtechsweden


 LINEUP

 
 
Sonic Assault 
Sonic Assault är i grunden ett thrash band men influenserna är många och genren thrash är alldeles för snäv för att beskriva soundet. I soundet hörs tydliga spår av hardcore, black metal och grind. Kontrasterna är viktiga, och det snabbaste kontras av långsamt och hårt. Live levereras en tajt ljudbild och energi som få andra band.
 
Parkdale
Rockbandet Parkdale är en trio grundad i Borås sommaren 2018.
Musiken de spelar är en modern popinfluerad rock med inslag av äldre klassisk rock som kan passa alla lyssnare. Så sent som förra sommaren släpptes det egenproducerade debutalbumet ”American Nightmare” som just nu finns ute på Spotify. De fick även chansen att tidigare i år spela in sin nästa giv på anrika Nacksving Studios, så detta är ett band som verkligen är på gång!
 
 
Taggar: Musik