Web
Analytics
Skip to main content

Se alla K-streams från 2020 - Del 1


Förra året drog vi igång vår digitala scen K-Stream där vi ville ge band/artister en scen att stå på trots en rådande pandemi. Detta gjorde vi tillsammans med våra vänner på QTECH och totalt 14 akter stod på vår scen under 2020.

Vi kommer nu göra det möjligt för er alla att se på akternas framträdanden i efterhand. De kommande två veckorna kommer vi göra inspelningarna tillgängliga för er alla och först ut är Bottlecap, Pigman och Jag & Ellen. 

Till spellistan med inspelningarna

Bottlecap
Efter starten i Göteborg för en jäkla massa år sedan har Bottlecap ständigt varit i rörelse med spelningar och turnéer gjorda över hela världen, inklusive Australien, Mexico och Europa. Ena foten har alltid stått kvar i DIY-rutan och varje situation har maximerats. Här får du uppleva en rå, svartvit känsla fylld med stage dives och crowd surfing. Om du gillar en intensiv liveshow har du hittat rätt. Om du tycker om punkrock, stanna kvar. Om du brinner för det oväntade – då kommer du att gilla Bottlecap. Snabba slag och brustna skrik i punkrockens namn!

Pigman
Pigman har beskrivits som "så rått och primitivt att man vill gråta”. När den tjocka, råa basen fyller rummet är det omöjligt att se var människan börjar och grisen tar vid. De är utsända på ett heligt uppdrag av Gud att befria Göteborg från den våta filt indiepopen lagt över staden. Välkomna till ett väckelsemöte ni sent kommer att glömma.

Jag & Ellen
Jag och Ellen är en flamboyant käftsmäll. Med ena foten i intensiv indiepop och andra foten i vag galenskap är varje ton en ny upplevelse. Bandet bildades på 10 kvadratmeter i Tynnered då de vassaste melodierna, mest trallvänliga refrängerna och de mest klockrena rimmen smältes samman för att forma ett sound. Resultatet släpptes och följdes upp av intensiva liveshower och ytterligare magi.

Snart drar vi igång K-Streams 2021, stay tuned!


QTECH är ett teknikföretag inom event och nöjesbranchen, både online och på plats. Har ni nåt på gång? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Musik