Web
Analytics
Skip to main content

Se alla K-streams från 2020 - Del 2


Förra året drog vi igång vår digitala scen K-Stream där vi ville ge band/artister en scen att stå på trots en rådande pandemi. Detta gjorde vi tillsammans med våra vänner på QTECH och totalt 14 akter stod på vår scen under 2020.

Vi kommer nu göra det möjligt för er alla att se på akternas framträdanden i efterhand. De kommande två veckorna kommer vi göra inspelningarna tillgängliga för er alla. Idag fyller vi på spellistan med Headstag, Madam Skam och Upploppet. Läs mer om banden från del 1 här. 

Till spellistan med inspelningarna

Headstag
Bandet bildades 2014 och är ett av Trollhättans mest produktiva och ivriga band. Här snackar vi om en trio som lirar riktigt rå och skatepunkdoftande musik med en rejäl näve attityd. De säger att de gör vad fan de vill och att deras influenser är Jan Björklund Mario Kart och mjölkchoklad.

Madam Skam
Göteborgs bästa lesbiska punkband - är äntligen här! Tess, Luna och Rosanna är era självutnämnda turistguider genom en värld av hängpattar, bullfittor, rödvinsdoftande tanter och allt annat som ses som äckligt i den lättkränkta heteromannens ögon. Debut-EPn är färdiginspelad och kommer släppas inom kort så plocka fram hyttnäven och peppen redan nu

Upploppet
Upploppet utlovar totalt kaos mellan dina öron, från vänster till höger och tillbaka. För rockigt för att kallas punk, men för punkigt för att kallas rock, denna musikkvartett avfyrar ett dånande sound som är likt en atombomb. Med ett gäng nya låtar under bältet så är Upploppet redo för sitt första gig för decenniet på hemmaplan!

Snart drar vi igång K-Streams 2021, stay tuned!


QTECH är ett teknikföretag inom event och nöjesbranchen, både online och på plats. Har ni nåt på gång? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Musik, K-stream