Web
Analytics
Skip to main content

Se alla K-streams från 2020 - Del 3


Om bara några timmar är det äntligen dags för de flesta att gå på helg och därför tycker vi att ni ska starta den genom att kika in tre stycken helt nya videos från förra årets K Stream. Idag bjuder vi på inga mindre än Alphabats, Sabina Högdahl och Robert John David.

Förra året drog vi igång vår digitala scen K-Stream där vi ville ge band/artister en scen att stå på trots en rådande pandemi. Detta gjorde vi tillsammans med våra vänner på QTECH och totalt 14 akter stod på vår scen under 2020. Vi kommer nu göra det möjligt för er alla att se på akternas framträdanden i efterhand. De kommande två veckorna kommer vi göra inspelningarna tillgängliga för er alla. 
Läs mer om banden från del 1 här, och del 2 här. 

Till spellistan med inspelningarna

Alphabats
Alphabats är ett däggdjur som har sitt ursprung i dem mörka hörnen av Farehouse. Alphabats trivs under mörka förhållanden med så lite ljus som möjligt, de tillbringar somrarna i vila och är mest aktiva under den svenska hösten och vintern. Alphabats förser människor med beats från trummaskiner, mjuka tolv strängar gitarrpartier, reverb dränkta Q-Chord toner och lågfrekvent sång. Alphabats är bland dem mest högljudda av däggdjuren, dessa ljud är vanligtvis lågfrekventa och kan färdas långa sträckor oftast obemärkta av människan. Vissa Alphabats lever ensamma, men de flesta lever i par om två. Även om Alphabats liknar bevingade råttor i utseende, har de en stark koppling till falkfåglar.

Sabina Högdahl
Sabina är en låtskrivare och artist som spelat på många av Göteborgs indiescener, antingen solo eller med band bakom sig. Hennes musik har beskrivits som indierock med inslag av pop, groove och R&B. Inspiration till att skriva musik hämtar Sabina ur både mörker och ljus, verklighet och fiktion.

Robert John David
Här har vi en explosiv och produktiv indieartist som just nu aktuell med tre kommande singelsläpp till det tredje albumet som släpps i Januari 2021. Musiken är lätt att tycka om och att relatera till med de folkliga och fina texterna på svenska. Musikmagasinet HYMN gav albumet "Livet är enkelt" 8/10 och skriver "Det är ett verk där känslorna sitter utanpå och inte bara blöder ut över texten, utan även över rösten och musiken". När Robert John David står på scenen är det lätt att fängslas av den rutinerade 25 åringens närvaro och bandets lekfulla musicerande.

Snart drar vi igång K-Streams 2021, stay tuned!


QTECH är ett teknikföretag inom event och nöjesbranchen, både online och på plats. Har ni nåt på gång? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Musik, K-stream