Web
Analytics

Jodå, Seoul – Browsing Collection i Sydkorea

För fyra timmar sedan landade Browsing Collection i Seoul, Sydkorea. Bandet ska spela Zandari Festa, Asiens svar på SXSW och dessutom göra tre klubbgig. I Sydkorea. Vi gjorde en snabb q/a igår kväll, på Landvetter, när de precis checkat in sina gitarrer. As follows:

Sydkorea, hur har ni förberett er? Går det att förbereda sig?
- Det svåraste var att övertala Nora, som har gråtit sig till sömns av nervositet senaste veckorna. Mimi började packa imorse och vi har precis pustat ut nu för att vi lyckades checka in våra gitarrer. Mycket improvisation och flyt med andra ord. Mer än så behöver man väl inte förbereda? Vi är redo och taggade till tusen!!!

Ett gig på en festival har blivit fyra, i två städer, hur känns det? 
- Fett kul att det blir fler gig! När vi väl tar oss tiden att flyga så långt så känns det ju grymt att vi fixat fler gig. Kommer bli slitsamt och mycket åkande hit och dit mellan städer men vi är redo att kötta på och hoppas att de har lite mer spritt i benen där borta jämfört med oss gamla avdankade svennar.

Hur ska ni lösa jetlag när ni kommer fram?
- Vi ska lösa jetlagen genom att försöka däcka gött på planet och sen bara bita ihop och anpassa oss till deras tid, dvs. lägga oss på kvällen i god tid när vi kommer dit.

Sammanfatta känslan i bandet med max tre ord!
- Bajsnödiga men glada!


OFFICIELL SIDA
FACEBOOK
FACEBOOK - ZANDARI

Taggar: Övrig musik