Web
Analytics
Skip to main content

Två dagar, tre artister, sex spelningar!

KulturUngdom välkomnar tre akter som kommer att vara en del av årets Live at Heart Festival, som äger rum i Örebro från den 4 - 7 september, och det är också planerade gig på Waves Rolling i Göteborg kommande helg. Vi pratade lite kort med Beverly Hills inför veckan.

Live at Heart har varit en festivalpartner till Excite sedan 2013 och har genom åren välkomnat band och artister från Skottland, Belgien, Tyskland, Nederländerna och Luxemburg för att uppträda.

- Vad har ni för tankar inför Live at Heart?
Alma: Efter att ha spelat i allt från Hamburg till Umeå så känns det kul till äntligen få premiärspela i Örebro med Beverly, och såklart att se grabbarna rocka skiten ur sin gamla hemstad.

John: Det känns väldigt stort. Live at Heart har kämpat hårt för sin position i Örebros musikliv, och att det fortfarande finns kvar efter 10 år är verkligen beundransvärt.

I år välkomnar vi Tamzene från Skottland, The Bowdashes från Danmark och Beverly Kills från Göteborg plats på Excite-scenen. Alla band spelar live torsdag kväll på Watt och tidigt på lördag kommer det att vara en agent-session där alla musiker möter My Bergman, bokningsagent från Blixten & Co. Sessionen är en del av det "extra value", där Excite hoppas kunna inspirera och connecta musiker med musikbranschen.

- Hur känner ni inför Excite och vad kan det betyda för er?
Viggo: Jag är otroligt tacksam för Excite och det dom har har hjälpt oss med. Det är väldigt fint att något sånt finns som jag tror och stöttar nya band som oss!
Hampus: Ja, det är jätteroligt att få chansen att spela ännu mer utomlands.

Fredag kväll stannar Tamzene i Örebro för ännu en show medan de två andra, The Bowdashes och Beverly Kills, reser till Göteborg för att spela Waves Rolling Festival. Det blir en hektisk helg när Excite körs i Sverige för sjunde gången!

Live at Heart - https://www.facebook.com/liveatheart/
Excite @ Live at Heart: https://www.facebook.com/events/1626578457478228/
Waves Rolling - https://www.facebook.com/wavesrolling/
Tamzene - https://www.facebook.com/tamzenemusic/
Bowdasherna - https://www.facebook.com/thebowdashes/
Beverly Kills - https://www.facebook.com/beverlykillsforever/

 

Taggar: Musik