Web
Analytics
Skip to main content

K-Streams - En ny digital musikscen!

KulturUngdom presenterar i samarbete med QTECH: K-Streams!

Under den pågående pandemin så får vi alla se efter alternativa och digitala lösningar för att hålla musikscenen och kulturlivet levande. Därför har vi nu, tillsammans med QTECH, startat vårt nya projekt: K-Streams. Vi kommer i största möjliga mån erbjuda band och artister möjligheten att få chansen att stå på den digitala scenen och under väldigt professionella förhållande ge sig ut i etern. De som spelar på vår första K-Stream den 21 maj är inga mindre än Bottlecap, Pigman och Jag & Ellen.

När: Torsdag 21 maj 2020 kl. 19:00–21:00
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/533127140719616/
Streamlänk:
(Kommer inom kort)

För att veta mer om det hela så kontakta KulturUngdoms musikansvarige Robin (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)
LINEUP

Bottlecap
Efter starten i Göteborg för en jäkla massa år sedan har Bottlecap ständigt varit i rörelse med spelningar och turnéer gjorda över hela världen, inklusive Australien, Mexico och Europa. Ena foten har alltid stått kvar i DIY-rutan och varje situation har maximerats. Här får du uppleva en rå, svartvit känsla fylld med stage dives och crowd surfing. Om du gillar en intensiv liveshow har du hittat rätt. Om du tycker om punkrock, stanna kvar. Om du brinner för det oväntade – då kommer du att gilla Bottlecap. Snabba slag och brustna skrik i punkrockens
namn!

LYSSNA HÄR: https://open.spotify.com/artist/1s46oeyWoxJYVgxFbitQEu?si=zdh6NrF1RTeojs75Jmt4Ww

Pigman
Pigman har beskrivits som "så rått och primitivt att man vill gråta”. När den tjocka, råa basen fyller rummet är det omöjligt att se var människan börjar och grisen tar vid. De är utsända på ett heligt uppdrag av Gud att befria Göteborg från den våta filt indiepopen lagt över staden. Välkomna till ett väckelsemöte ni sent kommer att glömma.

LYSSNA HÄR: https://open.spotify.com/artist/4UnASI9O0xCTqUbOj8Djse?si=AVey_DmlTr-Kkw2iN_KHsw

Jag & Ellen
Jag och Ellen är en flamboyant käftsmäll. Med ena foten i intensiv indiepop och andra foten i vag galenskap är varje ton en ny upplevelse. Bandet bildades på 10 kvadratmeter i Tynnered då de vassaste melodierna, mest trallvänliga refrängerna och de mest klockrena rimmen smältes samman för att forma ett sound. Resultatet släpptes och följdes upp av intensiva liveshower och ytterligare magi.

LYSSNA HÄR: https://open.spotify.com/artist/7h1yXTXvQETLxmeZNOO8ML?si=PkzkpmT_RHmhz7Vu5YeJbg 

Taggar: Musik