Web
Analytics
Skip to main content

Häng med på SFX-Makeup med Göteborg Cosplay Guild

Sugen på att skapa en otroligt realistisk halloweendräkt? Eller finns det en karaktär du ska cosplaya med ärr eller sår? Häng med på SFX-Makeup med Göteborg Cosplay Guild!

Med hjälp av latex, vax, och lite fejkblod kommer du kunna skapa allt från ärr till skärsår - din blodigaste fantasi sätter gränserna!

Nu på söndag den 29/10 kl.14.00-17.00 kommer det vara en SFX-makeup workshop på Verket i Göteborg, ledd av Neah Rayne/Lisa Moberg. Under workshopen som görs av Göteborg Cosplay Guild och i samarbete med KulturUngdom kommer vi gå igenom grunderna inom SFX och göra allt från sår och ärr till illusionsmakeup - allt för att du ska kunna få till den bästa halloweendräkten eller cosplayen! 

Deltagande är gratis och vi bjuder på material, allt ni behöver ta med är era coolaste sminkideer!
Om du vill vara med, tryck på länken nedan och anmäl dig! 

https://forms.gle/Jkf38xDuyad9UvLv8 (Drop-in i mån av plats!)


Verket
I den röda trävillan på Lilla Stampgatan 1A, mittemot Ullevi, ligger Verket. Här erbjuds unga och seniorer en plats för kreativitet och möten. Verksamheten i det röda trähuset utgår från ett deltagarproducerat arbetssätt. Deltagarnas intressen, nyfikenhet, behov och idéer styr verksamheten. Du som deltagare får möjlighet att äga hela processen. Här ska du även få möjlighet och stöttning i att utveckla dina idéer och få inspiration.

Göteborg Cosplay Guild
Bor du i Göteborg? Har du cosplay som intresse? Då hör du hemma här! Göteborg Cosplay Guild är en Sverokförening som håller till på Verket på Lilla Stampgatan, i ett rött hus precis bakom Ullevi Norra hållplats. Vi spenderar majoriteten av vår tid på Verket i verkstaden där det finns arbetsyta, symaskiner, tyg, 3D-printer, mindre bitar worbla och foam, enormt mycket pyssel krims krams man kan göra vad som helst med, men framförallt hittar du andra medlemmar ur föreningen här som du kan umgås med, få tips och pepp!

Taggar: Spel