Web
Analytics
Skip to main content

Delta gratis på Sveriges största lajvkonvent!

Är du intresserad av att utveckla dig inom och lära dig mer om lajv? Prolog lajvkonvent hålls den 23-25 februari på N3 i Trollhättan och passar både personer som är helt nya till lajv och inbitna lajvrävar. Under konventet finns ett brett utbud av programpunkter att välja mellan, allt ifrån korta lajv, workshops och diskussionsforum till föreläsningar, lajvpresentationer och mysiga häng.

KulturUngdom har nu fem biljetter att dela ut till personer mellan 16-30 år som är bosatta i regionen. Intresseanmäl dig genom att skicka en kort motivering om varför du skulle vilja åka på konventet till vår spelkonsulent Sanna via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Sista ansökningsdag tisdag 19/12 och svar får du den 20/12. 

I konventsbiljetten ingår alla programpunkter, plats i sovsal samt mat under konventet. Resa står du för själv.


Om Prolog
Prolog är ett svenskt lajvkonvent med fokus på att främja och utveckla lajvandet i Sverige. Prolog skall vara en självklar mötesplats för Sveriges lajvare. En plats där man provar nya saker och utbyter erfarenheter med varandra. Ett forum som stärker demokratin i den svenska lajvrörelsen. Prolog skall vara en helg som fylls av möten. Och där alla deltagarna tillsammans börjar skriva prologen till det kommande lajvåret. Prolog arrangeras av föreningen Lajvverket. Läs mer: https://lajvkonvent.se/

Har du frågor?
Kontakta spelkonsulent Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Taggar: Spel