Web
Analytics
Skip to main content

Fyll Kulturkalaset med ung spelkultur

Brinner du för spelkultur och vill dela med dig av din passion till allmänheten? Då har du chansen nu! KulturUngdom söker unga spelare mellan 13-30 år som vill vara med och skapa innehåll till Göteborgs Kulturkalas fredag 29 augusti kl 15-20.  Fyll Kulturkalaset med ung spelkultur - ansök senast 30 april!

Vi letar efter workshops, aktiviteter, scenframträdanden eller andra häftiga idéer som lyfter fram tjusningen med spelkultur. Oavsett om du är indieutvecklare, cosplayare, rollspelare eller bara älskar LAN - vi vill höra din idé! Du väljer själv formatet och längden på din programpunkt.

Vi erbjuder tillgång till workshoptält, gräsmatta, dansmatta och scen för att förverkliga ditt koncept. Dessutom får alla medverkande ett arvode som tack för hjälpen att göra detta till ett kalas att minnas!

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 30 april. I mitten av maj meddelar vi vilka programpunkter som kommer med. Har du frågor eller vill diskutera din idé? Tveka inte att kontakta vår spelkonsulent Sanna på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tillsammans skapar vi en dag där spelglädje står i centrum!

Foto: Peter Kvarnström/Göteborg & Co

Skicka in din ansökan


Göteborgs Kulturkalas är en gratis stadsfestival med brett program som passar alla smaker och åldrar. Festivalen har varit en del av Göteborg sedan 1991 och engagerar tusentals besökare från alla delar av staden, såväl som nationella och internationella besökare. Välkommen!

Taggar: Spel