Web
Analytics
Skip to main content

Sinnen & scenkonst!

För alla högstadieelever i särskola har Regionteater Väst och kulturorganisationen Språng samarbetat för att skapa en oförglömlig upplevelse inom dans och scenkonst. Denna halvdag den 28 februari i Borås erbjuder en unik möjlighet att uttrycka sig och uppleva dans och scenkonst tillsammans med proffs.

Under dagen får eleverna se spännande föreställningar, delta i intressanta workshops och njuta av en gemensam fika. De har också möjlighet att välja om de vill delta på förmiddags- eller eftermiddagspasset.

LOOP - En dansföreställning med båda fötterna i fantasin, är ett höjdpunkt som inte får missas. Eleverna kommer att bli inspirerade och få chansen att uppleva konst och kultur på ett nytt sätt.

För att delta i detta spännande event måste eleverna anmäla sig senast den 10 februari till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 0768 544 100. För de som behöver teckenspråk- eller syntolkning, ber vi er att kontakta oss i god tid i förväg.

Denna halvdag av Sinnen & Scenkonst görs med stöd av Kulturungdom och garanterar en minnesvärd och lärorik upplevelse för alla elever.

Du kan välja om du vill komma med din klass antingen på förmiddags- eller eftermiddagspasset: 
Förmiddag kl. 09.30 – 12.00
Eftermiddag kl. 12.30 – 15.00

Varmt välkomna!

Fotograf: Jenny Sandgren Wahlström


I Kulturungdoms projekt Avtryck samlar vi på sammanhang, initiativ, residens, kurser och tillfällen som rör konst, samhälle och påverkan. Genom dessa plattformar erbjuder Avtryck en plats för konstnärligt undersökande. 

Taggar: Avtryck, Scenkonst