Web
Analytics
Skip to main content

Varning för Dans söker deltagare

Vill du prova på dans? Är du 13 år eller äldre och identifierar dig som tjej, transperson eller icke-binär i Göteborgsområdet? Anmäl dig då till communitydans-projektet Safe Space! Anmäl dig senast 10 mars. 

Projektet drivs av Varning för Dans, som är en scenkonstduo som arbetar pedagogiskt och scenkonstnärligt med att tillgängliggöra danskonst i Göteborgsområdet. Temat för projektet är trygghet, tillsammans vill de skapa ett tryggt rum där deltagarna kan utforska och testa dans utifrån improvisation - här finns inga rätt eller fel!

Safe space kommer avslutas med en Site-specific föreställning som utgår från gruppens idéer och tankar, på en plats i Göteborg vald utifrån temat trygghet. Dansprojektet Safe Space startade under hösten 2020 och kommer fortsätta under våren 2021. Projektet är ett samarbete mellan scenkonstduon Varning för dans, Förvaltningen för Kulturutveckling i Västra Götalandsregionen, Arena29 och så KulturUngdom.

NÄR:
Uppstart 21/3 därefter onsdagar (kl 18-19) 1 gång i veckan samt 3 utvalda söndagar (kl 13-15). Avslut/föreställningsdatum: 22/5 och 23/5.

HUR:
Vi kommer träffas utomhus för samtal och dansworkshops. Workshopsen kommer fokusera på improvisation och ledas av Maria och Sofie från scenkonstduon Varning för dans.

VAR:
Vi kommer ses utomhus på olika platser i Göteborg, men ha Slottskogen och kulturhuset Arena 29 som bas. Mer info kommer efter 10/3.

ANMÄLAN:
Pga Covid-19 har vi begränsat antal platser. Föranmälan krävs. Anmäl dig senast 10/3 genom att skicka namn och telefonnummer till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Scenkonst