Web
Analytics
Skip to main content

K-vlogg #19 - Johan Orrsveden

I dagens K-vlogg får ni träffa vår medlem Johan Orrsveden, en skådespelare från teaterföreningen "Att Vara eller Inte Vara" som ger oss en exklusiv bakom-kulisserna-titt på arbetet med föreställningen "Arbetarklassens sista hjältar". Vloggen utforskar repprocessen, pjäsens innehåll och det hårda arbete som lagts ner av hela ensemblen.

Teaterföreningen Att Vara eller Inte Vara grundades under hösten 2021 som en ideell förening. "Arbetarklassens sista hjältar" är föreningens debutprojekt och görs i samarbete med Medborgarskolan och ATR, med stöd från KulturUngdom, Mölndals stad och Göteborgs stad.

I "Arbetarklassens sista hjältar" möter vi Harald, en konstnär, och hans son Benny. De båda männen har inte setts på flera år och har en komplicerad relation. Deras oväntade återförening i Haralds ateljé och bostad väcker starka känslor och oläkta sår. Pjäsen behandlar komplexa teman som rätten att skapa sin egen historia och att bli ihågkommen på sina egna villkor.

Biljetter: Finns hos Billetto.se, 150 kr

Speltider i Mölndal:
Lördag 30 september (kl 19:00)
Söndag 1 oktober (kl 15:00)
Plats: Teaterhuset i Mölndal

Speltider i Göteborg:
Lördag 23 september (kl 19:00)
Söndag 24 september (kl 15:00)
Plats: Teater Jaguar i Göteborg

Rollista och Medarbetare:
Manus: Peter Birro
Regi: William Carling
I rollerna: Johan Orrsveden (Harald) & Magnus Heimdahl (Benny)


Vill du visa upp ditt konst- eller kulturprojekt på K-vlogg?
KulturUngdom erbjuder möjligheten att presentera ditt projekt i form av en vlogg. Läs mer här. Alla är välkomna att söka. Uppdraget riktar sig till dig som är mellan 13-30 och bor och verkar i Västra Götaland. Sök via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv en kort text om dig själv och om vad du skulle berätta om, om du fick chansen.

Taggar: K-vlogg, Scenkonst, Film

Relaterade artiklar