Web
Analytics
Skip to main content

Sök med din film till KulturUngdoms Filmdag!

Alla som gjort film med stöd från K-Pengar under 2018-2019 har möjlighet att anmäla sin film. Filmvisningen sker på Frilagret den 1 februari 2020 samtidigt som Göteborgs filmfestival pågår.

Precis som tidigare år kommer vi att visa filmer och ha samtal med filmarna under eftermiddagen. Nytt för i år är också ett samarbete med projektet Filmplats.

Vill du vara med och arrangera dagen är du hjärtligt välkommen! Du kanske har idéer till någon programpunkt? Skriv till oss och berätta hur du vill använda vår filmdag och vad du vill visa på duken. Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Så här gör du för att anmäla din film
Skicka in filmen digitalt i ett så högupplöst format som möjligt. Skicka gärna via sprend.com eller liknande till
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och kom ihåg att bifoga dina kontaktuppgifter. Bifoga även info kring filmens längd, vem som är regissör och vem som står för manus och foto. Vi tar gärna emot posters om det finns.

Sista dag för att skicka in filmen är 11 december.

Om det kommer in för många filmer kommer ett urval att göras. Vi kan också vara tvungna att välja bort filmer som är för långa och inte passar i kortfilmsblocken.
Om din film inte är färdig än men beräknas bli klar till festivalen, går det också bra att anmäla den. Skicka då gärna in en klippkopia.

Obs! Viktigt att du har alla rättigheter till din film, inklusive musikrättigheter för en öppen visning.

Taggar: Filmplats, Film