Web
Analytics
Skip to main content

K-vlogg #8 Timothy & Casper

Äntligen dags för höstpremiären av KulturUngdoms gäst-vlogg. I avsnitt 8 möter ni Timothy Gustafsson och Casper Thor som i våras vann priset som bästa film på Skaraborgs Filmfestival 2019 med filmen Promenaden. Timothy och Casper går båda andra året på Estetiska Programmet Estetik och Media i Lidköping. I dagens vlogg får vi följa med filmskaparna till skolan och höra ett och annat matnyttigt tips. Tune in!

Är du själv intresserad av att spela in en K-vlogg?
Är du en redan etablerad vloggare eller är du helt grön men intresserad av att prova? Alla är välkomna att söka. Vi har två varianter av K-vloggar som vi också arvoderar med en symbolisk summa.
Antingen gör du en vlogg på temat korsa gränser/ följa stigar och väljer själv att tolka temat helt fritt eller så kan du välja att gör en vlogg som fångar arbetet med det kulturprojekt som du för tillfället håller på med.

Uppdraget riktar sig till dig som är mellan 13-30 och bor och verkar i Västra Götaland. Sök via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv en kort text om dig själv och om vad du skulle berätta om, om du fick chansen.

Läs en tidigare intervju med Timothy och Casper på KulturUngdom här.

Musikcred: Bottlecap - Cannot See

Taggar: K-vlogg