Web
Analytics
Skip to main content

Sök med din film till KulturUngdoms Filmdag!

KulturUngdoms filmdag är ett årligt event där filmare som fått stöd av KulturUngdom har möjlighet att visa sina filmer och där dessutom KulturUngdoms filmpris delas ut.

2021 flyttar festivalen med största sannolikhet in på nätet på grund av det rådande Coronaläget. Vi har inte stängt alla dörrar ännu till en publik festival men det lutar åt att det blir en digital festival detta år. Slutligt beslut tas innan årsskiftet och då kommer också datum för eventet att presenteras.

Så här anmäler du din film
1. Anmäl filmen via formuläret

2. Samt skicka in filmen digitalt i ett så högupplöst format som möjligt samt bifoga ett foto eller en affisch. Skicka gärna via sprend.com eller en liknande tjänst till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att skriva filmens namn samt mailadress till kontaktperson för filmen i meddelandefältet.

Sista datum att anmäla din film är 11 december.

Om det kommer in många filmer kan ett urval behöva göras. Vi kan också vara tvungna att välja bort filmer som är för långa och inte passar i kortfilmsblocken. Om din film inte är färdig än men beräknas bli klar till januari 2021 går det också bra att anmäla en klippkopia av filmen så länge.

OBS! Det är viktigt att du har alla rättigheter till din film, inklusive musikrättigheter för en visning på nätet.

 

 

 

Taggar: Film