Web
Analytics
Skip to main content

Jobbannons: Kommunikatör (föräldravikariat)

Vill du hjälpa hundratusentals unga kulturutövare att uppfylla sina drömmar? Brinner du för sociala medier, kultur och ungt deltagande? Kom och jobba med oss som kommunikatör och hjälp oss lyfta ungas röster, skapande och kraft. 

KulturUngdom är en ideell förening som brinner för att främja kulturen och supporta kulturutövare inom Västra Götaland. Vår verksamhet riktar sig till unga i åldrarna 13-30 år och vi verkar för att få en god regional spridning i allt vi gör. Hos oss arbetar projektledare som är inriktade på specifika projekt och arrangemang samt konsulenter som jobbar löpande inom olika kulturyttringar, och det är här du har en central roll i att planera och marknadsföra arbetet. Du gillar att ta egna initiativ och arbetar gärna uppsökande med t.ex besök hos våra medlemmar, samarbetspartners, kommuner, m.m. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning på kommunikation och marknadsföring eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har jobbat några år med kvalificerat kommunikationsarbete och är därmed självgående. Du är en fena på sociala och digitala medier och är nyfiken på att hitta nya effektiva kanaler. Du är en duktig skribent och van att anpassa budskap och innehåll till olika målgrupper och plattformar. Då presskontakt ingår i rollen är det en fördel om du har koll på medielandskapet och har kunskap om mediernas arbetssätt och nyhetslogik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med videoproduktion och fotografering. 

Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vi är HBTQI-diplomerade och ser gärna att du delar vår syn på alla människors lika värde. Välkommen med din ansökan senast 9 juni. 

Om tjänsten
Tjänsten är ett föräldravikariat 80-100 %. Tillträde 13 september. Vikariatet sträcker sig till april 2022 med möjlighet till viss förlängning.
Sök tjänsten senast 9 juni genom att skicka CV och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Intervjuer kommer att ske löpande från det att annonsen lagts ut och maximalt fram till 9 juni.

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Kontorsplats i Göteborg med resdagar inom Västra Götaland.

Arbetstider: Flexibel, mestadels kontorstid.

För frågor om tjänsten kontaktas:
Inger Unenge | Verksamhetsledare
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0708-66 02 38

Tobias Söderman | Kommunikatör
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0704-66 69 43

KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vi har ett långsiktigt uppdrag från Västra Götalandsregionen att driva vår verksamhet av och med unga. Vårt kontor finns i Gamlestadens fabriker i Göteborg. Hos oss möter du som anställd en mängd kreativa medarbetare och har god möjlighet att utvecklas som kommunikatör. Läs mer om KulturUngdom: www.kulturungdom.se

Relaterade artiklar

Hittar inga matchande taggar