Web
Analytics
Skip to main content

Välkommen till årsmöte + vi söker ledamot!

Välkommen till årsmöte den 30 mars! KulturUngdoms årsmöte är till för att du som medlem ska veta vad som händer – och för att du ska kunna vara med och påverka verksamheten.

Tid: Tisdag den 30 mars kl.18.00
Plats: Digitalt

Utförlig info om hur mötet går till rent praktiskt och hur du anmäler dig kommer i kallelsen på hemsidan i början av mars. Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkomna!

Styrelsen söker ny ledamot
Känner du att du vill utveckla och föra KulturUngdom framåt med önskan och visionen att få vara med och skapa plats och möjlighet för unga att utöva sina konstnärliga uttryck? Gå med i vår styrelse som nu söker en ny ledamot. Skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta lite om dig själv och att du är intresserad av att ingå i styrelsen. Personen tillsätts för en period på två år. Om du inte själv vill, men känner någon annan som kan tänka sig att vara med, hör då av dig med namn och kontaktuppgifter till personen så hör vi av oss. Om ni har frågor till styrelsen om uppdraget kontakta ordförande Hilma Kekkonen Orrell som nås på 0793 364427. 

Styrelsen

 

Taggar: Styrelsen