Web
Analytics
Skip to main content

Brinner du för din landsbygd?

Brinner du för din bygd? Tycker du att det är kul att driva saker tillsammans med andra? Då kan du vara helt rätt person för Unga på landsbygdens styrelse!

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att sitta i en styrelse, utan det viktiga är att du är en engagerad person. Träffarna sker framförallt digitalt, så du kan bo var som helst i landet och ändå vara med!

Fyll i formuläret så kommer valberedningen att kontakta dig: https://forms.gle/VpXqA2GHHbBPTQFP8

Unga på landsbygden är en ideell förening med tre fokusområden; utmana den urbana normen, förändra attityder till ungas (och andras) val att bo på landsbygden samt verka för att underlätta ungas organisering på landsbygden. Vi verkar till stor del på distans och digitalt och fokuserar vårt arbete kring att driva olika projekt. Under 2017 drev vi till exempel projektet Ung kultur utmanar den urbana normen, där åtta unga konstnärer tillsammans satte ihop en mobil utställning som var på turné.

Vi deltar också i samarbeten med andra organisationer som Landsbygdsnätverket, Hela Sverige ska leva, Förbundet Vi Unga, Riksteatern, 4H, och oss på KulturUngdom med flera.

Relaterade artiklar