Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdoms Manuslabb

KulturUngdoms Manuslabb - en plats för nyskriven dramatik och filmmanus.
Är du mellan 16-30 år och skriver för scen eller film? Vill du få feedback på dina texter, träffa andra skribenter och höra din text uppläst inför publik? Då är Manuslabb något för dig!

Manuslabb är ett nytt projekt som KulturUngdom startar i samarbete med Atalante - en konstnärsdriven scen och en mötesplats, för att stärka området kring nyskriven dramatik och filmmanus i Västra Götaland. Vi vill skapa en plats där unga dramatiker och manusförfattare kan utveckla sitt skrivande, dela sina erfarenheter och inspireras av varandra.

Som deltagare i KulturUngdoms Manuslabb får du:

  • Coachning av professionella dramatiker och manusförfattare där vi erbjuder individuell coachning där du kan få råd, tips och respons på ditt skrivande. Coachningen startar våren 2023 och pågår under hela projektet.

  • Vi arrangerar läsningar under hösten 2023 på Atalante i Göteborg. Vi har kontakt med olika aktörer inom scen- och filmkonst som kan hjälpa dig att gestalta din text på bästa sätt.

  • Vi vill öka den regionala spridningen av nyskriven dramatik och filmmanus, så vi står för reseersättning till de gemensamma träffarna, om de sker i en annan kommun än du bor.

Manuslabb är ett unikt tillfälle för dig som vill ta ditt skrivande till nästa nivå. Du får chansen att visa upp din text för en publik, få konstruktiv feedback från proffs och knyta kontakter med andra unga skribenter. Bli en del av KulturUngdoms nya projekt i samarbete med Atalante och utforska dina möjligheter!

Första workshop-tillfället sker den 22 april. Mer info tillkommer.

Vill du vara med?
Anmäl dig till Manuslabb via formuläret. 

Frågor? 
Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista anmälningsdag är den 2 april 2023.
Varmt välkommen till KulturUngdoms Manuslabb - en plats för nyskriven dramatik och filmmanus!


Atalante är en konstnärsdriven scen och en mötesplats där det nyskapande och experimentella uppmuntras. I fokus står den samtida scenkonsten med nutida koreografin och experimentella musiken men även film, konst och festivaler där det ges utrymme för kulturdebatter och samtalsbarer.Taggar: Scenkonst, Film, Text