Web
Analytics
Skip to main content

Poeter sökes!

Uttrycker du dig genom ord? Ord som berör, upprör, som skakar om eller tröstar? Längtar dina ord efter läsare? Vi fortsätter skapa plats för den nya poesin, och söker nu fyra nya Månadens poeter till våren. Är du en av dem? Ansök senast 29 november.

Vi söker alltså fyra poeter som vill få sina dikter publicerade på KulturUngdoms sida. Uppdraget: En poet och fyra dikter per månad. Månaderna det gäller är februari, mars, april och maj 2021.

Du som söker ska vara mellan 13 och 30 år och bosatt och/eller verksam någonstans i Västra Götaland. Du ska kunna hålla deadlines och ha ett intresse för poesin som konstform. Du får skriva på vilket språk du vill, men med översättning eller kort introduktion på svenska eller engelska. Uppdraget är arvoderat med en mindre summa.

Sök genom att skicka ett mail med namn, kontaktuppgifter, ålder, var du bor och några ord om dig själv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 29 november, märk mailet "Månadens Poet". Skicka också med en dikt du skrivit som textexempel.

Vi ser fram emot att läsa din poesi!

P.S Här kan en kika in några av våra tidigare poeter.

Taggar: Poesi, Text